ANTHONY VEDER

Een uitdagende wereld, onze wereld

Anthony Veder focust zich als rederij op het transport van vloeibaar gas. We zijn wereldwijd actief in alle segmenten van het gastankervervoer. Met onze moderne en technologisch geavanceerde gastankervloot leveren we veilige, flexibele en betrouwbare service. Met innovatieve projecten lopen we voorop in onze markt.

VEILIGHEID EN KWALITEIT

De wereld van het gastankervervoer is een uitdagende en dynamische wereld. In deze wereld, onze wereld, gaat veiligheid boven alles. De veiligheid van de bemanning en de omgeving waarin we opereren staan altijd op de eerste plaats. Daarnaast is het verbeteren van onze service en kwaliteit een continu proces. Dit heeft er toe geleid dat onze vloot van tankers voor het vervoer van petrochemische gassen, vloeibaar petroleumgas (LPG), Liquefied Natural Gas (LNG), ammoniak en kooldioxide (CO2), de afgelopen jaren is verdubbeld naar nu 30 eigen schepen.

INNOVATIEF EN GEDREVEN

We regelen niet alleen het scheepsmanagement voor onze eigen schepen, maar ook voor de diverse commerciële partners. Alle aspecten van het scheepsmanagement worden in eigen beheer uitgevoerd; van chartering en operations tot technisch management en bemanning.


Door onze in-house technische-, ontwikkelings en nieuwbouwafdelingen bieden we de markt innovatieve oplossingen, zoals het gebruik van LNG als brandstof voor onze schepen, het aanbieden van small scale schepen voor LNG transport en bunkering van LNG. Naast de recente uitbreiding van onze vloot in Europa, zijn er voor deze toepassingen ook volop mogelijkheden wereldwijd.


Tegelijkertijd wordt onze bestaande vloot voortdurend vernieuwd en aangepast om te voldoen aan de eisen van de actuele regelgeving, de industrienormen en de klant.

"Maak jij het verschil in onze dynamische wereld van het gastankervervoer?"


This video has been disabled until you accept marketing cookies. Manage your preferences here or directly accept targeting cookies.

WERKEN BIJ ANTHONY VEDER

We hechten grote waarde aan onze persoonlijke en open cultuur. Werken bij Anthony Veder betekent werken bij een dynamisch bedrijf, waar je de kans krijgt tot persoonlijke ontwikkeling. We werken aan uitdagende projecten en streven ernaar het talent in onze organisatie ten volle te benutten. Zit de maritieme industrie je in het bloed? Spreekt een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën jou aan? Oftewel: Maak jij het verschil in onze wereld?

ONZE NIEUWE COLLEGA AAN BOORD?

We zoeken gekwalificeerde en gemotiveerde zeelieden die klaar zijn om met ons mee te groeien. Van leerling tot eerste stuurman of eerste en tweede WTK. Officieren met tankerervaring, maar zonder ervaring in de gaswereld, bieden we de mogelijkheid tot het volgen van een tankerfamiliarisatieprogramma met voldoende vaaruren om te voldoen aan de normen voor STWC certificering.

OF OP KANTOOR!

Daarnaast zijn we op kantoor altijd op zoek naar enthousiaste, gedreven collega’s met een HBO of WO opleiding en sterke affiniteit voor techniek en/ of de maritieme industrie. We bieden jonge talenten verschillende mogelijkheden, van stageplekken en tot het schrijven van een master thesis.


Onze actuele vacatures zijn te vinden op

www.anthonyveder.com/careers

image

Maak kennis met ons nieuwste LNG-schip: Coral Energice. Coral Energice is gecertificeerd met de Clean Shipping Index en heeft milieuprestaties die verder gaan dan de wettelijke voorschriften.

CONTACT

Anthony Veder Rederijzaken B.V.

Dhr. F. Dekker (Crewing)
Mevr. M. Brunklaus (Office)

Parklaan 2

3016 BB Rotterdam

T: +31 10 400 4800

image
image

FACTS ABOUT

Aantal werknemers: 1000

Sectoren: olie & gas, offshore Energie, scheepsbouw- & reparatie, zeescheepvaart

Gewenst werk- en denkniveau: mbo, hbo, wo

Gewenste studierichtingen: technisch, nautisch

Gewenste opleidingen: zeevaartschool, hbo maritiem officier, wo maritieme techniek

Carrierefase: Young professional, Professional

Openstaande functies: aan boord: Officieren, zowel voor brug als machinekamer.

Voor actuele vacatures op kantoor: www.anthonyveder.com/careers

image

Vacatures