JAN DE NUL GROUP

Verken je talent, verleg je grenzen.

Design. Build. Connect. Jan De Nul Group geeft vorm aan water en land. Wereldwijd. Van complexe diensten offshore voor zowel de fossiele als de hernieuwbare energiesector, over grote bagger- en landwinningsprojecten op de rand van water en land tot alle mogelijke civiele bouwwerken op het land. Goed geïntegreerde competenties en investeringen leiden tot creatieve, duurzame en innovatieve oplossingen. Zo komt Jan De Nul Group tegemoet aan de wensen van de klanten van vandaag en morgen. Aan de toekomst.

TOTAALCONCEPT

Jan De Nul Group verzorgt op internationaal niveau bagger- en landwinningsprojecten van A tot Z: ontwerp, aanleg en onderhoud van havens, verdiepen van kanalen, landwinning en kustenverdedigingswerken, baggeren in de meest uiteenlopende condities. Vaak onderdeel van een allesomvattende haveninfrastructuurprojecten.


De firma werkte al talrijke prestigieuze projecten van wereldformaat af: duurzame bescherming van kwetsbare kustgebieden, de uitbreiding van de luchthaven in Brisbane in Australië, of de aanleg van het tweede Suezkanaal in Egypte.

#WEAREITA

Imagine Think Act. Of kortweg ITA. Wat startte als een bewustwordingsprogramma, werd de manier waarop Jan De Nul Group werkt. Meer nog, het is de filosofie, de cultuur van de groep. ITA is een werkwijze die iedereen helpt na te denken over de risico’s en mogelijkheden, en een duidelijk plan van aanpak, alvorens te handelen. Het is tegelijk de garantie op duurzame, veilige, creatieve en succesvolle oplossingen op maat van de klant.


Elke werknemer van Jan De Nul Group is er zich van bewust dat een goede voorbereiding en operationele controle de sleutels zijn tot een succesvol en veilig project, verbeterde processen en, last but not least, tevreden mensen: de klant, de omgeving en de eigen werknemers!

MEEST DIVERSE VLOOT

De baggervloot van Jan De Nul Group is de meest moderne en meest diverse ter wereld. Dat is het resultaat van een resolute investeringspolitiek in eigen materieel. De nieuwe schepen en de geavanceerde technologie die ze mee aan boord nemen, zijn door het interne departement design en engineering ontworpen. Bovendien levert Jan De Nul Group de baggeruitrusting zelf aan de scheepswerf, een unicum in de baggerwereld. Door te investeren in eigen installaties, machines en schepen, beschikt de groep vandaag over de modernste baggervloot ter wereld. En zijn werknemers blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden…

De vloot van Jan De Nul Group telt een aantal grote baggerschepen en multipurpose installatieschepen: de J.F.J. De Nul, de krachtigste cutterzuiger in de vloot met een totaal geïnstalleerd dieselvermogen van 27.240 kW, zusterschepen Cristóbal Colón en Leiv Eiriksson, de grootste sleephopperzuigers met een beuninhoud van 46.000 m³, zusterschepen Simon Stevin en Joseph Plateau, de grootste rotsinstallatieschepen, en de Isaac Newton, de meest hightech kabellegger op de markt.

JOUW CARRIÈRE

Gemotiveerd zeevarend personeel (cutterschippers, werktuigkundigen, stuurmannen...) vindt bij ons een prettige werkomgeving. Nieuwste technologieën, ruime en moderne leefruimtes en dito ontspanningsmogelijkheden, alsook mediafaciliteiten aan boord zorgen voor een uitdagende werkomgeving. Samen met andere collega’s wordt er gezorgd voor een aangename werksfeer. Een vakantieschema van ‘6 weken weg, 6 weken thuis’ en een goed salaris maken het aanbod compleet.

Lees meer over Jan De Nul Group en de carrièremogelijkheden op het gebied van offshore energie.

image

In de haven van Zeebrugge stapten wij aan boord van het multipurpose-schip Isaac Newton van Jan De Nul Group om in gesprek te gaan met Chief Engineer Pascal Redeker.

CONTACT

Jan De Nul Group

34-36 Parc d’Activités Capellen
8308 Capellen
Luxembourg

T: +352 39 89 11

image
image

FACTS ABOUT

Aantal medewerkers: 7500

Sectoren: offshore, bagger, maritiem

Gewenst werk- en denkniveau: hbo

Gewenste studierichting: nautisch

Gewenste opleidingen: nautisch

Carrierefase: starter, young professional

image
image
image

Vacatures