JAN DE NUL GROUP

Verken je talent, verleg je grenzen.

Design. Build. Connect. Jan De Nul Group geeft vorm aan water en land. Wereldwijd. Van complexe diensten offshore voor zowel de fossiele als de hernieuwbare energiesector, over grote bagger-en landwinningsprojecten op de rand van water en land tot alle mogelijke civiele bouwwerken op het land. Goed geïntegreerde competenties en investeringen leiden tot creatieve, duurzame en innovatieve oplossingen. Zo komt Jan De Nul Group tegemoet aan de wensen van de klanten van vandaag en morgen. Aan de toekomst.

OP MAAT VAN DE OFFSHORE INDUSTRIE

Jan De Nul Group legt zich al jaren toe op specifieke offshore diensten voor de olie-, gas- en hernieuwbare energiemarkt. De diensten worden telkens op maat van de klant ontworpen en uitgevoerd.


De offshore activiteiten van Jan De Nul Group kunnen in vier hoofdcategorieën worden verdeeld: interventiewerken aan de zeebodem, rotsinstallatie en ballasting, installatie van offshore windparken, en de installatie van onderzeese kabels en umbilicals. Elk project kan op een EPC-basis worden aangeboden.


Jan De Nul Group werkte al talrijke prestigieuze projecten van wereldformaat af, zoals de bouw van het offshore windpark Nobelwind voor de Belgische kust dat bestaat uit 50 turbines, of de installatie van exportkabels in het Verenigd Koninkrijk waarvoor in-house geheel nieuwe graaftools werden ontworpen en gebouwd.

#WEAREITA

Imagine Think Act. Of kortweg ITA. Wat startte als een bewustwordingsprogramma, werd de manier waarop Jan De Nul Group werkt. Meer nog, het is de filosofie, de cultuur van de groep. ITA is een werkwijze die iedereen helpt na te denken over de risico’s en mogelijkheden, en een duidelijk plan van aanpak, alvorens te handelen. Het is tegelijk de garantie op duurzame, veilige, creatieve en succesvolle oplossingen op maat van de klant.


Elke werknemer van Jan De Nul Group is er zich van bewust dat een goede voorbereiding en operationele controle de sleutels zijn tot een succesvol en veilig project, verbeterde processen en, last but not least, tevreden mensen: de klant, de omgeving en de eigen werknemers!

MEEST DIVERSE VLOOT

Bij Jan De Nul Group heerst een resolute investeringspolitiek in eigen materieel. De nieuwe schepen en de geavanceerde technologie die ze mee aan boord nemen, zijn door het interne departement design en engineering ontworpen. Bovendien levert Jan De Nul Group de baggeruitrusting zelf aan de scheepswerf, een unicum in de baggerwereld.


De vloot van Jan De Nul Group telt een aantal van de krachtigste multipurpose installatieschepen ter wereld: de grootste rotsinstallatieschepen Simon Stevin en Joseph Plateau, de meest hightech kabellegger op de markt, de Isaac Newton, en de jack-up schepen Vole au vent en Taillevent, speciaal gebouwd om windparken op zee te installeren.

JOUW CARRIÈRE

Gemotiveerd zeevarend personeel (cutterschippers, werktuigkundigen, stuurmannen...) vindt bij ons een prettige werkomgeving. Nieuwste technologieën, ruime en moderne leefruimtes en dito ontspanningsmogelijkheden, alsook mediafaciliteiten aan boord zorgen voor een uitdagende werkomgeving. Samen met andere collega’s wordt er gezorgd voor een aangename werksfeer. Een vakantieschema van ‘6 weken weg, 6 weken thuis’ en een goed salaris maken het aanbod compleet.

image

Lees meer over Jan De Nul Group en de carrièremogelijkheden op het gebied van dredging.

image

In de haven van Zeebrugge stapten wij aan boord van het multipurpose-schip Isaac Newton van Jan De Nul Group om in gesprek te gaan met Chief Engineer Pascal Redeker.

CONTACT

Jan De Nul Group

34-36 Parc d’Activités Capellen
8308 Capellen
Luxembourg

T: +352 39 89 11

image
image

FACTS ABOUT

Aantal medewerkers: 7500

Sectoren: offshore, bagger, maritiem

Gewenst werk- en denkniveau: mbo, hbo, wo

Gewenste studierichting: nautisch

Gewenste opleidingen: nautisch

Carrierefase: starter, young professional

image
image
image

Vacatures