KENZFIGEE GROUP

Lift your career to the next level

Een kraan die 400 ton tilt, moet perfect zijn. Daarom laten we bij Kenz Figee niets aan het toeval over. Van engineering tot onderhoud: het gehele proces houden we in eigen hand. We kunnen moeilijk anders, als gerenommeerd leverancier van offshore kranen, hijssystemen en havenkranen die wereldwijd worden gebruikt. Of je nu engineer, HR- manager, servicemonteur of administrateur bent: met jouw ervaring en enthousiasme til je onze producten naar een hoger niveau.

ONS BEDRIJF

Je komt te werken bij een echt Hollands bedrijf met internationale focus en ambities. Bij Kenz Figee Group hebben we meer dan 200 jaar ervaring in het ontwerp, de productie en onderhoud van offshore en havenkranen. Onze roots liggen bij het bedrijf Figee in Haarlem waar we in 1836 zijn begonnen met ontwerp- en bouw van haven- en landbased kranen.


Vandaag de dag leveren we vanuit Zaandam wereldwijd aan offshore-, bagger-, havenbedrijven en bedrijven in de windindustrie.

KWALITEIT, ENGINEERING, SERVICE

We geloven er sterk in dat kwaliteit, veiligheid en solide service voorop staan in het bereiken van de hoogste klanttevredenheid binnen de industrie. Daarom worden al onze producten geleverd in overeenstemming met alle internationale normen en voorschriften zoals vastgesteld door certificerende instanties als ABS, DNV en Lloyd’s Register. Bovendien is Kenz Figee Group ISO 9001-2008 gecertificeerd en in transitie naar ISO 9001-2015. Bij Kenz Figee begrijpen we dat betrouwbaar materiaal voor onze klanten cruciaal is. Om die reden biedt onze serviceafdeling een breed service- en spare parts portfolio zodat we klanten constant ondersteuning kunnen bieden in al hun werkzaamheden.

MAAK ER OOK JOUW WERK VAN

Een kraan is een complex stuk techniek. Mechanisch, hydraulisch en electrotechnisch. En vergeet de software voor de besturing niet. Als design-, project of service engineer ben je voor ons onmisbaar en krijg je alle mogelijkheden om goed te worden in de discipline die jou het beste ligt. Bij Kenz Figee Group investeren we continu in de ontwikkeling van onze mensen. Onze arbeidsvoorwaarden zijn goed: reken op een prima salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling en adv-dagen.

Kenz Figee is een platte en open organisatie. Je stapt hier makkelijk op iemand af en iedereen is altijd bereid om een ander te helpen. Door kritisch te blijven en te sparren komen we met elkaar tot een oplossing. Het gaat uiteindelijk om het afleveren van een kwalitatief goed product. Er is heel veel mogelijk binnen deze organisatie. Als je vindt dat een proces effectiever of efficiënter kan, krijg je vaak de mogelijkheid om het zelf uit te werken. Ben je bereid je flink in te zetten, dan zorgen wij ervoor dat je een heel eind kunt komen. Wij bieden je kansen en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen en we moedigen je aan om ondernemend te zijn in jouw baan! En zeg nou zelf, wat is er mooier dan werken op een plek waar theorie en praktijk naadloos in elkaar over gaan. Wij ontwerpen namelijk op hetzelfde terrein als waar we de kranen fabriceren.

Ben jij die ondernemende toekomstige werknemer die past bij de "niet lullen, maar poetsen" mentaliteit? Heb jij ook een passie voor kanen en heb je een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

image

Op maat gemaakt kranen van ontwerp tot product. Sietse Gertsen van Kenz Figee vertelt hoe dit in zijn werk gaat.


Lees verder en bekijk de video!

image

“Ik raak nog steeds onder de indruk en geïnspireerd door de

grootte en kracht van de materialen waar wij mee werken. Het is

toch een beetje toys for boys”, vertelt Tiemen Hartmans, Design

Engineer bij Kenz Figee.

CONTACT

Kenz Figee Group

Marketing afdeling

Postbus 235

1500 EE Zaandam

T +31 075 681 04 10

image
image

FACTS ABOUT

Aantal werknemers: 110

Sectoren: Havens, Offshore Energie,Toeleveranciers

Carrierefase: Student, Stagiair, Trainee, Starter, Young Professional, Professional

Gewenste opleidingen: Mbo/Hbo Werktuigbouwkunde, Electrotechniek, Installatietechniek of Mechatronica WO Technische studies

Gewenste studierichtingen: Techniek

Open vacancies: Kijk voor actuele vacatures op www.kenz-figee.com/jobs of LinkedIn.

image
image

Vacatures