NAUTISCH COLLEGE DEN HELDER & ONDERWIJSGROEP NOORDWEST-HOLLAND

Het Nautisch College in Den Helder, onderdeel van het ROC Kop van Noord-Holland, biedt maritieme mbo-opleidingen, cursussen & trainingen. Dat doen we met een gedreven team én met ultramoderne faciliteiten. Ons onderwijs is van hoge kwaliteit. Een persoonlijke aanpak is het uitgangspunt: studentenzijn bij ons geen nummer, maar mensen met talenten en mogelijkheden.

ERVARINGSDESKUNDIGE DOCENTEN

Op het Nautisch College wordt, gelijk al vanaf het eerste leerjaar, gebruikgemaakt van hypermoderne simulatoren en nautische of technische bedrijfsruimtes. Enthousiaste en ervaren vakdocenten bieden je een boeiend en praktijkgericht lesprogramma. Vrijwel alle docenten hebben een jarenlange ervaring op zeeschepen als kapitein, stuurman (hoofd) werktuigkundige of visserijschipper. Zij weten als geen ander wat belangrijk is aan boord.

DE NIEUWSTE, ULTRAMODERNE SIMULATOREN

Op het Nautisch College is onlangs fors geïnvesteerd in nieuwe scheeps- en machinekamersimulatoren. State of the art apparatuur, zodat we nóg beter praktijklessen kunnen verzorgen. Maar je krijgt niet alleen met simulatoren te maken tijdens je opleiding; je werkt natuurlijk ook op en met echte apparatuur als je gaat varen tijdens je stage(s).

ONDERWIJSGROEP NOORDWEST-HOLLAND

Zowel in de nautisch/technische sector als in de offshore zijn nog altijd voldoende doorgroeimogelijkheden voor goed geschoold personeel. De Onderwijsgroep Noordwest-Holland (een coöperatie die wordt gevormd door het ROC Kop van Noord-Holland en het Clusius College), verzorgt al jaren kwalitatief hoogstaande opleidingen voor deze sector en heeft daarmee zowel nationaal als internationaal een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons aanbod varieert van eendaagse trainingen tot opleidingen van een jaar. Individueel of in groepsverband. Wij zijn een betrouwbare partner en kenmerken ons door een op maat gesneden, persoonlijke aanpak.

"Volop kansen voor goed geschoolde medewerkers"


Een greep uit ons aanbod van trainingen, cursussen en opleidingen:


• STCW Medical First Aid en Medical Care

• Radar- en navigatiecursussen

• Kennisbewijzen (SMBW/SWK/SW6/SW5)

• Hoog- en laagspanning, explosieveiligheid

• STCW Hoogspanning voor de scheepvaart

• Petrochemie en Offshore

• Sustainable energy

• Scheepsbouw

• Veiligheid

• Elektrotechniek

• Metaal

• Havenlogistiek

• ICT


Ons volledige aanbod vindt u op www.onderwijsgroepnwh.nl

SPECIALIST IN MAATWERK

Zodra een cursus uit ons vaste aanbod niet aansluit bij de opleidingsbehoefte van een bedrijf of organisatie, kunnen we trainingen op maat verzorgen. Ieder bedrijf kan bij ons terecht voor specifieke opleidingswensen. De cursussen kunnen op elke gewenste locatie worden gegeven. Onze accountmanagers adviseren u graag over alle mogelijkheden.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Neem dan contact op met ons accountteam voor een persoonlijke afspraak: +31 223 611 310

CONTACT

Nautisch College - ROC Kop van Noord-Holland

drs. G.M.L. Knufman
Sportlaan 54
1782 ND Den Helder

T: +31 223 611 380 

image
image

FACTS ABOUT

Aantal werknemers: 32

Sectoren: olie & gas, jachtbouw & watersport, offshore, opleiding, training & onderwijs, scheepsbouw- & reparatie, zeescheepvaart
Gewenst werk- en denkniveau: vmbo, mbo

Gewenste studierichtingen: maritiem technisch/nautisch, visserij en logistiek

Gewenste opleidingen: mbo-opleidingen in de richtingen handelsvaart, visserij en logistiek

Carrierefase: student, starter, young professional, professional

image