NAVINGO

Maritime & Offshore Media Group

Navingo is een toonaangevend mediabedrijf in de maritieme, offshore en energie industrie. Navingo verbindt mensen. Dit doen we door het organiseren van beurzen en conferenties, het uitgeven van vakbladen en bedrijfsgidsen en het exploiteren van nieuws- en jobsites. Met onze publicaties bereiken we een wereldwijd publiek en dragen we bij aan het

succes van bedrijven en professionals.

INFORMEREN EN ISPIREREN

Onze mediaplatformen brengen bedrijven in contact met nieuwe klanten en werknemers en informeren en inspireren professionals. Door informatie, kennis en expertise te delen en toegankelijk te maken voor de gehele keten, wil Navingo een bijdrage leveren aan de verduurzaming van de maritieme, offshore en energie industrie. En aan de wereld van morgen waarin innovatie, digitalisering en transitie belangrijke kernwaarden zijn.

PROFESSIONALS DIE HUN VAK VERSTAAN

De internationale conferenties en evenementen, nieuws- en jobsites, vakbladen en catalogi staan hoog aangeschreven in de markt. Navingo creëert en redigeert alle content in eigen huis; van videocontent, achtergrond artikelen, market outlooks, directories, inhoudelijke conferenties, interviews met kopstukken tot de dagelijkse nieuwsvoorziening. Het team van Navingo bestaat uit professionals die hun vak verstaan; ervaren editors, beurs- en conferentiemanagers,

online specialisten, marketeers, accountmanagers en projectcoördinatoren.

WERKEN BIJ NAVINGO

Navingo is gevestigd Schiedam. Tussen de scheepswerven bevinden we ons letterlijk in de industrie. Klantvriendelijkheid staat bij Navingo voorop en er heerst geen 9-tot-5 mentaliteit. Als je bij Navingo aan boord komt, kom je terecht in een ervaren en gemotiveerd team van accountmanagers, contentbeheerders, redacteuren, projectmanagers en administratieve medewerkers. De Navingo collega’s vormen een hecht, enthousiast team met uiteenlopende kwaliteiten.

MOGELIJKHEDEN VOOR STUDENTEN

Binnen Navingo zijn er diverse mogelijkheden voor (afstudeer)stagiaires, denk hierbij aan een meeloopstage op de redactie, events & marketing of binnen onze sales teams.

Ook afstudeeropdrachten zijn mogelijk, het onderwerp wordt in overleg bepaald. Afhankelijk van opleidingsrichting, mogelijkheden en de richtlijnen vanuit jouw opleiding zullen we de stage verder invullen. Uitgangspunt hierbij is een stage waar jij veel van leert en waarbij jouw inzet van toegevoegde waarde is! 

GEÏNTERESSEERD?

Navingo groeit snel en zoekt daarom nieuw talent! Kijk op www.navingo.com of op www.maritiemevacaturebank.nl voor onze actuele vacatures.

image

Nancy Slob vierde vorig jaar haar 10-jarig jubileum bij Navingo. Binnenkomend als Sales Support Medewerker, is zij inmiddels uitgegroeid tot Event Coordinator al jaren een vertrouwd gezicht en belangrijke speler binnen het eventteam van Navingo. Wij spraken haar op het hoofdkantoor van Navingo.

CONTACT

Navingo B.V.

Mariska Dihal-Mahabier

Jan van Galenstraat 56

3115 JG Schiedam

T: +31 (0)10 20 92 600

image
image

FACTS ABOUT

Aantal werknemers: 50

Sectoren: offshore energie, dredging & waterbouw, scheepsbouw & -reparatie, zeescheepvaart, toeleveranciers, dienstverlening arbeidsbemiddeling, jachtbouw, binnenvaart, opleiding, training & onderwijs

Gewenst werk- en denkniveau: hbo/wo

Studierichting: commercie, marketing, event management, redactioneel

Carriereniveau: student, stagiair, young professional, professional

Openstaande vacatures: bekijk hier onze actuele vacatures of neem contact op met Mariska Dihal-Mahabier (HR Manager) via mdm[email protected] of tel: 010 209 26 00 .

image
image
image

Vacatures